Ga je binnenkort op vakantie? Kijk dan even goed naar deze lijst met veel vergeten items op reis. Je vergeet altijd wel wat als je op vakantie gaat. Toch zijn er zaken die vrij belangrijk zijn. Daarom hebben wij voor jou de vier veel vergeten items op reis voor jou op een rij gezet.

 

Opladers en powerbanks

Helaas gaat de batterij van een gemiddelde smartphone niet erg lang mee. Daarom is het goed om altijd je oplader mee te nemen. Echter is dit meteen ook een van de veel vergeten items op reis. Zorg dus dat je ‘m meeneemt! Daarnaast kan je ook een powerbank meenemen, als je weet dat je af en toe langere tijd van een stopcontact bent verwijderd.

 

Medicijnen

Ook op vakantie kan je last hebben van hoofdpijn. Neem daarom altijd wat medicijnen mee zoals paracetamol. Maar denk ook aan reispilletjes, pleisters, muggenspray en andere toiletspullen die je nodig kunt hebben.

 

Zonnebrandcrème

Ga je naar een zonnige plek op vakantie? Neem dan altijd genoeg zonnebrandcrème mee. Dit geweldige spulletje zorgt er niet alleen voor dat je verbrand, het gaat ook huidveroudering tegen.

 

Jassen en paraplu’s

Als we op vakantie gaan naar een zonnig oord, dan hebben we de neiging om vooral veel zonnejurkjes, korte broeken en slippers in te pakken. Toch kan het ook in warme landen af en toe koud zijn. Daarnaast is het ook altijd een mogelijkheid dat het ergens af en toe regent. Zorg daarom altijd dat je je jas en eventueel een paraplu inpakt, dan kom je nooit voor verrassingen te staan.