Als je op zoek bent naar een koffer of reistas, dan is het goed om de voordelen van een reistas voor jezelf op een rijtje te hebben. Zo kan je beter een goede en geïnformeerde keuze maken over hoe jij jouw spullen met je mee gaat nemen als je op reis gaat. Daarom hebben wij voor jou deze blog geschreven, zodat jij een goede keuze kan maken aan de hand van de voordelen van een reistas.

 

Buigzaam

Een reistas is vrij buigzaam. Dit komt omdat een reistas over het algemeen van stof is gemaakt. Hierdoor kan je jouw tas makkelijker op het bagagerek of in de achterbak kwijt. Ook met het inpakken is het handig dat je tas wat buigzamer is. Je zit dus niet vast aan een bepaalde vorm. Je kan makkelijker spullen in je tas proppen, dan in een harde koffer.

 

Lichter en kleiner

Een reistas is lichter dan een koffer. Dit is vooral prettig als je veel met je tas moet sjouwen. Vooral als je met de trein reist en veel moet overstappen, dan kan dit een groot voordeel zijn. Daarnaast hangt de grote van je tas af van hoeveel je erin stopt. Hoe minder spullen je meeneemt, hoe minder ruimte je tas inneemt.

 

Goedkoper

Reistassen zijn in verhouding met koffers over het algemeen goedkoper. Dit scheelt dus in je portemonnee. Als een koffer niet per se nodig is, dan kan je net zo goed een reistas gebruiken. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Neem dan hier een kijkje: https://kofferonline.nl/128-reistassen.