Weet je niet of je het beste een harde of zachte koffer moet nemen? Als je binnenkort op vakantie gaat, dan is het goed om alvast te bedenken hoe jij het beste jouw spullen mee kan nemen. Zo zal je niet voor verrassingen komen te staan.

 

Hoe reis je?

In jouw zoektocht naar een harde of zachte koffer is het goed om na te gaan hoe er met jouw bagage omgegaan gaat worden. Als je met het vliegtuig gaat, dan zal jouw koffer, soms minder subtiel, in en uit het laadruim worden gezet. Hier is het dus aan te raden om een harde koffer te nemen. Echter als je met de auto gaat kan je met een harde koffer de ruimte van je achterbak niet goed benutten. Daarom kan je met een autovakantie beter zachte koffers gebruiken omdat die een stuk flexibeler zijn. Ga vooral na wat voor jou het prettigste is.

 

Wat neem je mee?

Ga je met de trein naar je ouders en neem je een aantal leuke, maar toch breekbare, cadeautjes mee? Dan is een harde koffer aan te raden. Neem je alleen je kleding mee? Dan is een zachte koffer prettiger en een stuk lichter. Kijk vooral goed naar wat je vervoert en of welke mate van bescherming er nodig is.

 

Overige elementen

Ander zaken waar je aan kunt denken zijn waterbestendigheid, breekbaarheid en of de koffer kan uitbreiden wanneer de koffer ‘vol’ is. Als je op zoek bent naar een nieuwe koffer en je weet niet of je een harde of zachte koffer nodig hebt, dan is het goed om bij al deze elementen jouw voorkeuren op een rij te zetten en hier een koffer bij te zoeken.

 

Kijk eens naar onze harde koffers: https://kofferonline.nl/122-koffers?categorie=harde-koffers.

 

Of werp een blik op onze zachte koffers: https://kofferonline.nl/122-koffers?categorie=zachte-koffers.