Als je even op het internet rondkijkt, zal je al snel zien dat er menig koffer met print te vinden is. Maar waarom zou je eigenlijk een koffer met print nemen? Om jou het wat makkelijker te maken hebben wij voor jou de voordelen en nadelen op een rij gezet.

 

Koffer met print: voordelen

Het grootste voordeel van een koffer met een leuk printje is dat je jouw koffer makkelijk herkent bij de bagageband. Je hoeft dan niet iedere koffer goed te bekijken om te zien of het wel die van jou is. Daarnaast zal jouw koffer ook minder snel door de verkeerde persoon meegenomen worden, zowel per ongeluk als met opzet. Iemand zal niet zijn of haar koffer met die van jou verwarren en een dief zal niet snel zo’n herkenbare koffer meenemen.

 

Koffer met print: nadelen

Het grootste nadeel van een koffer met een leuk motiefje of een knalkleur is dat het er vaak niet heel zakelijk uitziet. Als jij veel voor je werk reist, dan is het beter om een koffer te kiezen die er representatief uitziet van jou als professional. Je hebt natuurlijk een imago om aan te denken Wat je wel kan doen om je koffer wat unieker te maken, is er een gekleurd touwtje aan binden.

 

Uiteindelijk is het dus belangrijk dat je goed bij jezelf nagaat waar jij je koffer voornamelijk voor zult gebruiken. Ga je hem gebruiken voor je vakanties, of juist voor zakenreizen? Maak aan de hand daarvan je beslissing. Bekijk hier onze koffers met print: https://kofferonline.nl/1009-koffers-met-een-print.