Kom je regelmatig in het buitenland, dan is een Duffle reistas zeker iets voor jou! Deze tassen hebben een enorme berg opslagruimte en zijn heel eenvoudig mee te nemen. Ze komen in verschillende kleuren en in een aantal stijlvolle uitvoeringen; welk exemplaar past het best bij jou?

Reistassen van New Rebels
Bij kofferonline.nl vind je de beste Duffle reistassen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de gloednieuwe New Rebels Duffle reistas, met een inhoud van maar liefst 102 liter. Wanneer je de tas openritst, loopt dat zelfs op naar 140 liter. Al je belangrijke spullen kunnen dus zonder problemen mee op reis. Dit specifieke model is bovendien oprolbaar. Je kunt de tas dus gewoon meenemen in de handbagage, terwijl hij daar normaal gesproken te groot voor zou zijn. Deze New Rebels reistas is dus ideaal voor elke wereldburger. Hij is beschikbaar in 4 kleuren: rood, zwart, blauw en groen.  

Tassen van Travellite
De reistassen van Travellite vallen bij veel mensen goed in de smaak. De ‘Kick Off’ serie staat zeer goed aangeschreven en is direct beschikbaar in onze webshop. De handige U-vormige opening maakt het mogelijk om veel bagage mee te nemen en dankzij de verstelbare schouderbanden neem je de tas moeiteloos overal mee naartoe!