Als manager zijn de kerstdagen altijd weer een uitdaging. Welk cadeau valt bij de hele afdeling in de smaak? Het is eenvoudig om een tegoedbon uit te reiken, maar een fysiek cadeau wordt altijd op prijs gesteld. Veel medewerkers zijn bijvoorbeeld erg blij met een comfortabele reistas of een stevige koffer, omdat ze daar ook buiten het werk profijt van hebben. Wanneer je een grote bestelling plaatst voor de kerstdagen, kun je bovendien rekenen op een goede korting!

Beste koffer voor werkreizen
Zit jouw personeel regelmatig in het vliegtuig, dan zijn handbagage koffers of trolleys ideaal! Geen extra werk bij het inchecken, maar gewoon voordelig en snel het vliegtuig in. Bij het uitkiezen van een koffer of tas zijn drie zaken belangrijk: inhoud, vervoer en comfort. De inhoud bepaalt in de regel het gebruiksgemak. Hoe meer ruimte, hoe meer mee kan op reis. De wielen van een koffer dienen soepel te draaien en de trekstand dient stevig te zijn. Een stuk kwaliteit is ontzettend belangrijk. Ga je tot slot voor een reistas? Kies dan voor een comfortabele -en verstelbare- schouderband, zodat iedere werknemer daarmee uit de voeten kan.

Hulp bij je keuze
Wil je graag hulp bij het uitzoeken van een geschikt model? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte reistas of koffer. Doe je een grote bestelling, dan kun je rekenen op interessante kortingen!