Als je op reis gaat, dan zijn er vele verschillende soorten tassen en koffers waar je uit kunt kiezen. Zo ook de backpack. Maar wanneer is het verstandig om te kiezen om te reizen met backpack? Waar moet je op letten? Om die keuze voor jou iets makkelijker te maken, hebben wij een aantal elementen op een rij gezet die je in je achterhoofd moet houden bij het maken van je keuze.

 

Soort reis

Wat je je eerst af moet vragen is: wat is het soort reis dat ik ga ondernemen? Ga je met het vliegtuig en zit je dan een aantal weken in een hotel? Dan heb je aan een koffer genoeg. Echter, ga jij veel van plek naar plek en moet je veel met je bagage sjouwen? Dan is een backpack juist een goede keuze!

 

Eindbestemming

Het volgende element om goed over na te denken is: wat is je eindbestemming? Kan je daar makkelijk met een koffer op wieltjes rondlopen? Of is het juist een plek waar je veel onverharde wegen tegen zult komen? Lees je goed in over je eindbestemming, dan kan je een juiste beslissing maken. Niets is zo vervelend als met een koffer over een grindpad moeten lopen.

 

Wat moet je vervoeren?

Sommige spullen zijn nou eenmaal niet handig om in een koffer mee te nemen, omdat ze bijvoorbeeld een onhandige of rare vorm hebben. Een backpack is een stuk flexibeler. Daarnaast kan je veel aan je backpack hangen, waardoor je veel meer mee kan nemen dan wat daadwerkelijk in je backpack past. Als je dus niet met het vliegtuig reist, kan dit een goede oplossing zijn voor als je eigenlijk net wat ruimte in je bagage tekort komt.

 

Bekijk hier ons assortiment backpacks en outdoor rugtassen: https://kofferonline.nl/456-outdoor-rugzakken