Dakine pack prom rugzak

Dakine staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteits rugzakken die een stoere en sportieve uitstraling hebben. Het grote assortiment van Dakine is onderverdeeld in verschillende series zoals o.a. de Dakine Pack Prom serie. De Dakine Pack prom serie is een serie met laptop rugzakken! De inhoud van de prom rugzak is 31.7 liter en biedt ruimte voor een laptop t/m 15.4 inch! Daarnaast is er nog voldoende ruimte over voor a4 documenten en andere bagage. 

De Dakine pack prom rugzak is verkrijgbaar in 2 verschillende designs, geblokt en gestreept. Deze rugzak heeft verstelbare schouderbanden die u naar eigen wil kunt verstellen! Daarnaast ontvangt u op alle Dakine producten maar liefst 2 jaar garantie. Als u meer wilt weten over de Dakine pack prom rugzak, kunt u hier klikken voor meer informatie en een overzicht van het assortiment. 

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Dakine pack prom rugzak, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist