Retour rugzakken

Kinderrugzakjes, zeer geschikt om mee te nemen naar school, de gym of uit logeren! Kofferonline verkoopt kinderrugzakjes van verschillende merken zoals o.a. Sammies Samsonite, Lief, Zebra, Pick & Pack en Retour! Retour is een stoer kinder merk die kinder rugzakken produceert voor zowel jongens als meiden. Retour rugzakken in verschillende modellen, kleuren, designs, formaten en prijsklassen! U heeft al een Retour rugzak vanaf €24,95. 

Met deze rugzakken van Retour gaat uw kind met plezier naar school en vinden ze het vast niet meer erg om hun eigen tas te dragen! De rugzakjes zijn zeer geschikt voor kleine kinderen maar ook voor de wat grotere kinderen, de tassen bieden genoeg ruimte om een lunchpakketje in kwijt te kunnen en een lunch beker. Als u meer wilt weten over de Retour rugzakken, kunt u hier klikken voor meer informatie en een overzicht van alle modellen.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Retour rugzakken, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist