Ellehammer laptoprugzak

Ellehammer is een merk dat producten in haar assortiment heeft van hoogwaardige kwaliteit, de materialen die ze gebruiken zijn duurzaam en gaan voor een lange tijd mee. De uitstraling van de Ellehammer producten is zeer luxueus. Ellehammer heeft diverse producten zoals o.a. (reis)tassen en laptop tassen in verschillende vormen. Ellehammer heeft zowel laptoptassen in rugzak vorm als in schoudertassen. U heeft al een laptoprugzak van Ellehammer vanaf €44,95! 

De Ellehammer laptoprugzak is verkrijgbaar in het zwart en in het rood, de rugzakken hebben een luxe uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. De Ellehammer laptoprugzak is verkrijgbaar in 2 verschillende soorten, de gewone versie en de deluxe versie. Het verschil tussen deze 2 versies zit hem vooral in de grootte van de rugzak. Als u meer wilt weten over de Ellehammer laptoprugzak, kunt u hier klikken voor meer informatie over het product en het gehele assortiment!

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Ellehammer laptoprugzak, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist