Burton rugtas

Burton is een merk dat staat voor stoer en sportieve ontwerpen! Rugzakken die zowel stoer als sportief zijn en voor jongens en meiden geschikt zijn. De Burton tassen kunt u gebruiken voor school, sport of naar het werk. Burton heeft 5 verschillende kleuren en designs in haar assortiment. De rugzakken zijn van alle gemakken voorzien en u heeft al een Burton rugzak vanaf €45.

De rugtas van Burton is gemaakt van polyester en hierdoor zeer geschikt voor veelvuldig gebruik. De rugtas biedt plaats voor een laptop t/m 13.3 inch. De rugtas is voorzien van een groot hoofdcompartiment, en diverse andere vakken die afsluitbaar zijn. Het draagcomfort van de rugtas is erg groot, door middel van het gewatteerde achterpand. Daarnaast ontvangt u op alle Burton rugtassen maar liefst 30 jaar garantie! Als u meer wilt weten over de Burton rugtas, kunt u hier klikken voor meer informatie.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Burton rugtas, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist