O'neill rugtas

Iedereen heeft een goede rugtas nodig, ook al is het voor school, werk of sport! Kofferonline biedt rugtassen aan van verschillende merken zoals o.a. Dakine, Eastpak, Ogio en O'neill. Het merk O'neill is vooral bekend geworden door haar samenwerkingen in de surfwereld, maar vandaag de dag is het merk ook voor dagelijks gebruik zeer geschikt. O'neill komt constant met nieuwe modellen en designs. 

De O'neill rugtas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, designs en prijsklassen. U heeft al een O' neill rugtas vanaf €10,95. De O'neill tas heeft een groot hoofdcompartiment die veel ruimte biedt voor eventueel een laptop of een tablet, daarnaast heeft de tas nog andere afsluitbare vakken voor kleinere bagage. Als u meer wilt weten over de O'neill rugtas, kunt u hier klikken voor meer informatie over de rugzakken.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de O'neill rugtas, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist