Travelite laptop trolley rugzak

Steeds meer mensen moeten met een laptop naar hun werk of naar school, doordat de laptops best zwaar zijn kan dit belastend voor uw rug zijn en zorgen voor een oncomfortabele situatie! Daar is nu de oplossing voor. Het merk Travelite, die bekend staat om haar innovatieve en sportieve designs heeft de Travelite laptoptrolley rugzak in haar assortiment. Deze rugzak is een laptoptas en een trolley in een! U kunt hem zowel op uw rug dragen als aan de trekstang trekken als een trolley!

Deze laptoptrolley rugzak van Travelite zorgt ervoor dat uw tas minder belastend is en dat u op een comfortabele manier elke dag naar uw werk of school kan! De laptoptrolley rugzak is verkrijgbaar in 4 verschillende modellen en prijsklassen. U heeft al een rugzak met wielen vanaf €69. Als u meer informatie wilt en benieuwd bent naar de 4 modellen, kunt u hier klikken voor meer informatie een overzicht van het assortiment! 

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u  meer wilt weten over de Travelite laptop trolley, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist