Schoolrugzakken

Kofferonline is vooral een webshop die koffers verkoopt van allerlei soorten en maten, maar naast koffers verkoopt Kofferonline ook andere reisverwante producten zoals o.a. weekend tassen,  reistassen, cijfersloten en schooltassen! De schooltassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, schoudertassen en schoolrugzakken. De schoolrugzakken zijn vaak het meest populair, omdat al die zware boeken op je rug dragen toch wat comfortabeler is dan om je schouder. De schoolrugzakken zijn verkrijgbaar van verschillende topmerken zoals o.a. O'neill, Converse, Dakine, Eastpak, Ogio en Burton! 

De schoolrugzakken zijn verkrijgbaar van verschillende modellen in verschillende kleuren, formaten en prijsklassen! Voor ieder zit er wat wils tussen. De meeste schoolrugzakken zijn ruim genoeg voor eventueel een laptop of een tablet en schoolboeken. De rugzakken voor school hebben verstelbare schouderbanden en gewatteerde schouderbanden voor een ideaal draagcomfort! Als u benieuwd bent wat Kofferonline allemaal voor rugzakken in haar assortiment heeft, kunt u hier klikken.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de schoolrugzakken, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist