Eastpak rugzakken tassen

Eastpak rugzakken en tassen, het merk die bekend staat om de populaire schooltassen! Kofferonline verkoopt naast koffers nog veel meer in haar webshop, zoals o.a. tassen van verschillende topmerken zoals Eastpak! Het merk Eastpak is een zeer bekend merk en staat vooral bekend om de Padded Pak'r, dit populaire schooltassen model is te koop in diverse kleuren en prints en is niet meer weg te denken in de scholen. Maar naast dit model heeft eastpak nog veel meer rugzakken en tassen! 

Ze hebben bijvoorbeeld ook schoudertassen, die ook geschikt zijn voor eventueel een laptop of een tablet en ze hebben ook andere rugzak modellen! Grotere modellen met meerdere vakken en meer ruimte, Eastpak heeft voor iedereen wat wils er tussen zitten. De Eastpak rugzakken tassen zijn niet alleen handig als schooltas maar kunnen ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Als u meer wilt weten over de Eastpak rugzakken tassen, kunt u hier klikken voor meer informatie en een overzicht van het geheel assortiment.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Eastpak rugzakken tassen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist