Soorten materialen

Koffers, reistassen, rugzakken, portemonnees en nog vele andere producten hebben allemaal verschillende materialen. Wij kunnen de materialen onderscheiden in harde en zachte materialen.

De harde materialen zijn ABS, polycarbonaat, polypropyleen en Curv. Polypropyleen is de oudste technologie die gebruikt wordt voor hedendaagse koffers, tegenwoordig zijn er al andere materialen ontwikkelt zoals ABS en polycarbonaat. Deze zijn lichter in gewicht en zijn al meer populair dan polypropyleen. Curv is de nieuwste technologie wat u absoluut niet kapot kunt krijgen. Zeer licht en absoluut stevig.

De zachte materialen zijn polyester, nylon, canvas, cordura, PU, leer en Diamond Ballistic 1680. Polyester en Cordura zijn stevig en zeer sterk. Nylon is ook stevig en sterk maar is waterbestendig. Daarnaast zijn canvas en PU stevig en voor een leuke prijs verkrijgbaar. Diamond Ballistic 1680 is een duurzaam materiaal net als leder. Al onze materialen en producten zijn goed en hebben eigen kenmerken. Zo is er voor ieder een favoriet voor elk budget.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Soorten materialen

Product added to wishlist