Herentassen

Een tas is iets wat iedereen gewoon moet hebben, een handige tas om mee te nemen na het sporten, het werk of gewoon voor vrijetijdsbestedingen. Niet alleen vrouwen hebben een tas nodig maar ook mannen! Daarom heeft Kofferonline een groot assortiment aan herentassen van verschillende topmerken zoals o.a. Eastpak, Dakine, Camel active, Plevier en Converse. De herentassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, stijlen, formaten en prijsklassen! 

Er zit voor iedereen wat wils tussen, we hebben herentassen in verschillende stijlen, zowel sportief als geheel zakelijk. De tassen voor heren zijn van zeer goede kwaliteit en gemaakt van verschillende materialen! Als u meer wilt weten over de herentassen kunt u hier klikken voor meer informati en een overzicht van het gehele assortiment aan herentassen.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de herentassen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist