Secrid mini wallet

De miniwallet van Secrid is een zeer veilige manier om uw pasjes in op te bergen. De mini wallet van Secrid bestaat uit een opbergsysteem voor uw creditcards, 2 vakjes voor papiergeld en een speciaal vak voor uw businesscards. Het miniwallet systeem van Secrid is zo gemaakt dat uw pasjes er stapsgewijs uitschuiven, zonder dat u hem open hoeft te maken! Hoe ideaal. Daarnaast is de mini wallet zeer veilig en kunnen mensen niet zomaar aan uw pasjes komen.

Met de Secrid mini wallet hoeft u nooit meer te zoeken naar het geschikte pasje in de stapel, maar doordat ze er stapsgewijs uitschuiven ziet u gelijk welke pas u nodig heeft op dat moment. De secrid miniwallet is beschikbaar in diverse kleuren en modellen. Als u meer wilt weten over de Secrid mini wallet, kunt u hier klikken voor alle modellen en verschillende kleuren.

Secrid Miniwallet champagne glamour

* 6 Belangrijkste passen zijn beschermd in de cardprotector
* 2 Vakjes voor papiergeld of max 6 onbeschermde passen
* Speciaal vak voor businesscards en/ of nota's
* De pasjes schuiven trapsgewijs uit de miniwallet zonder hem open te hoeven maken

Secrid bij kofferonline
Met de Secrid Cardprotector als basis, is de Miniwallet een compacte én veilige portemonnee. Naast zes kaarten in de Cardprotector biedt het binnenwerk ruimte voor enkele kaarten, papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes en wat muntgeld. De Miniwallet is compact en vanwege de druksluiting gemakkelijk in elke tas mee te nemen.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Secrid mini wallet, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist