Colloso koffer Travelite

Kofferonline verkoopt koffers van diverse topmerken in haar assortiment zoals o.a. Travelite! Travelite is een bekendmerk in de reisbranche en heeft een groot assortiment aan diverse koffers in verschillende series zoals bijvoorbeeld de Colloso koffer Travelite serie! Deze serie bestaat uit een aantal koffers die gemaakt zijn van polypropyleen en verkrijgbaar zijn in diverse felle kleuren zoals o.a. blauw, groen enz. De koffers zijn licht van gewicht en zijn van een sterk materiaal!

De Colloso koffer van Travelite is verkrijgbaar in verschillende formaten, en u kunt hem ook bestellen in een 2-delig kofferset! Daarnaast beschikt de Colloso travelite koffer over 4 soepele wielen, een TSA cijferslot en een verstelbare trekstang. Ook ontvangt u op de koffer 2 jaar garantie! Als u meer wilt weten over de Travelite colloso koffer, kunt u HIER klikken voor meer informatie en een overzicht van het assortiment!

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Colloso koffer Travelite, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist