Koffers maten

Bij Kofferonline vindt u koffers in verschillende maten. Als het gaat om uw ruimbagage kunt u zelf bekijken welke koffers u nodig heeft in gewenste maten. Als u met het gezin reist is het ook mogelijk om meerdere maten koffers aan te schaffen. Deze presenteren wij als kofferset. Handig voor de bagage band.

Maakt u een korte trip dan hebben wij ook handbagage koffers in verschillende maten. Of u nu reist met Ryan Air, Transavia of KLM. Voor alle maatschappijen hebben wij koffers in verschillende maten. Wij hebben voor u een overzicht met de normen voor alle vliegmaatschappijen. U kunt bij ons terecht voor koffers van verschillende materialen, merken en kleuren. Voor iedereen is er wel een favoriet.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan voorzien van een mooie strik. M.H.

Koffers maten

Product added to wishlist