Zachte koffers

Kofferonline verkoopt koffers van verschillende materialen, wij verkopen zowel harde als zachte koffers. Het voordeel van een harde koffer is dat uw bagage goed beschermd is, het voordeel van een zachte koffer is dat uw koffer erg licht van gewicht is. Kofferonline verkoopt diverse zachte koffers van verschillende topmerken zoals: Decent, Samsonite, Travelite, Titan en nog veel meer. 

Alle zachte koffers zijn voorzien van een uitstekend trolleysysteem die bestaan uit 2 of 4 wielen en een verstelbare trekstang. Daarnaast zijn de zachte koffers verkrijgbaar in verschillende modellen, formaten, kleuren, designs en prijsklassen. Er zit voor ieder budget wat wils tussen. Als u meer wilt weten over de Zachte koffers bekijk dan onze website voor meer informatie.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Zachte koffers

Product added to wishlist