Kinderkoffers

Het reizen voor kinderen kan nog leuker worden. Met de Kinderkoffers van Kofferonline toveren wij bij alle jongens en meisjes een glimlach op het gezicht. Welke ouder geniet nu niet van vrolijke kinderen met speelse kinderkoffers. De toffe printjes en felle kleuren geven een speelse uitstraling. Voor stoere jongens hebben wij printjes met draken, raketten en piraten. Voor de meiden hebben wij kinderkoffers met vrolijke kleurencombinaties, vlinders en een reuze cupcake.

Naast de speelse uitstralingen van onze kinderkoffers, zorgen wij ook voor goede kwaliteit. De 2 wielen zorgen voor een eenvoudige voortbeweging van de koffer. Daarbij zorgt de verstelbare trekstang voor een ultiem draagcomfort. Daarbij zijn de kinderkoffers ontzettend licht in gewicht. Voor een lange reizen en logeren is dit natuurlijk een goede oplossing.

In ons assortiment kunt u verschillende modellen, afmetingen en merken vinden. Merken zoals: Travelite Youngster, Pick en Pack, Zebra, My First Samsonite, Cuties en Pals en Samsonite Sammies. Om een selectie te maken van benoemde wensen, is het mogelijk deze in te vullen in onze zoekfilter. Het is ook een leuke optie om de kinderkoffers als cadeau te geven.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan voorzien van een mooie strik. M.H.

Kinderkoffers

Product added to wishlist