Koffersets

Koffersets kunnen voor velen een goede oplossing zijn. Alle voordelen zorgen dat de koffersets zeer gebruiksvriendelijk zijn. De koffersets worden meestal gekozen voor lange reizen of reizen met het hele gezin. In een Kofferset zitten koffers met verschillende afmetingen. Deze zijn allemaal voorzien van dezelfde kleur of print. Koffersets schelen aanzienlijk in prijs.

Reist u alleen dan kunt u kiezen welke afmeting u meeneemt voor de trip. Voor het opbergen zijn koffersets ook een goede oplossing. Deze kunt u namelijk in elkaar inpakken waardoor u maar 1 koffer hoeft op te bergen. Bij Kofferonline vindt u koffersets in harde en zachte materialen.

De harde materialen beschermen uw bagage optimaal en kunnen goed tegen vallen en stoten. De zachte materialen zijn licht in gewicht en hebben de mogelijkheid om tot 12% aan volume uit te zetten. Dit geeft als voordeel dat u meer bagage kunt meenemen. Naast verschillende materialen kunt u ook kiezen uit vele kleuren, printjes en merken. In het assortiment kunt u de merken vinden: Ellehammer, Lief, Travelite, Verage, Jetstream en Decent. 

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan voorzien van een mooie strik. M.H.

Koffersets

Product added to wishlist