Reistassen zonder wielen

Bij Kofferonline vindt u een groot assortiment reistassen zonder wielen. Deze zijn zeker handig voor reizen met een vochtige en stoffige omgeving. Denk bijvoorbeeld aan kamperen in de bergen of sportieve activiteiten. De reistassen zonder wielen zijn stevig en kunnen veel verduren. Er is gekozen voor zachte materialen zoals: Polyester, Nylon en Diamond Ballistic 1680.

Deze hebben als extra voordeel dat ze waterbestendig zijn. Dit is zeker een pluspunt voor het reizen in een vochtige omgeving. De reistassen zonder wielen zijn zeer licht in gewicht en ontzettend gemakkelijk op te vouwen. Dat brengt alleen maar voordelen met zich mee tijdens het opbergen.

De reistassen zonder wielen hebben wij van de volgende kwaliteitsmerken: Eastpak, Ellehammer, Travelite, Dakine, Camel Active, Nordic Tracks en nog vele anderen. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende afmetingen, modellen, materialen en trendy kleuren combinaties. De verstelbare schouderband geeft voor iedereen een passend draagcomfort. Diverse opberg mogelijkheden maken de reistassen zonder wielen functioneel. Deze zijn allemaal af te sluiten met een stevige rits.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan voorzien van een mooie strik. M.H.
Reistassen zonder wielen

Product added to wishlist