Business

Zit er binnenkort een zakenreis aan te komen of zoekt een goede tas of trolley voor het werk? Wij hebben een grote business collectie waarin alle reisproducten kunt vinden voor het werk of vrije tijd. In de business collectie van Kofferonline vindt u zakelijke en stijlvolle producten voor dames en heren. Wij hebben de business collectie gevuld met businesstassen, laptoptassen, laptop trolleys, iPad hoezen en tablet cases.

Al deze business producten hebben allemaal hun eigen voordelen en kenmerken. Zo zijn bijvoorbeeld de meeste tassen geschikt voor een A-4 formaat en bieden deze diverse mogelijkheden. In de business collectie van Kofferonline vindt u zakelijke en stijlvolle producten die allemaal van topkwaliteit zijn. Ze zijn allemaal functioneel en kunnen zich uitbreiden tot allerlei voordelen.

In het assortiment kunt u vele kwaliteitsmerken vinden voor elk budget. Bijvoorbeeld: Berba, Samsonite, Bear Design, Case Logic, Dakine, Travelite, Titan, Plevier en nog vele anderen. Deze zijn uiteraard allemaal verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren, materialen en modellen. Het is mogelijk uw wensen direct in te vullen in onze zoekfilter. Zo kunt u zelf snel en gemakkelijk een selectie maken van uw favorieten.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan voorzien van een mooie strik. M.H.

Business

Product added to wishlist