Berba damestassen

Het merk Berba staat voor hoogwaardige kwaliteit en een stijlvolle uitstraling. Berba verkoopt bij Kofferonline diverse portemonnees in verschillende formaten, kleuren, prijsklassen, en stijlen. Daarnaast heeft Berba ook een groot assortiment aan tassen ook in verschillende kleuren, formaten en prijsklassen! De tassen zijn gemaakt van echt leder en hierdoor zeer geschikt voor veelvuldig gebruik.

Kofferonline biedt diverse modellen aan zoals schoudertassen, handtassen, grote tassen en kleinere tassen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en hebben een moderne en stijlvolle utistraling. De Berba damestassen zijn zeer geschikt om mee te nemen naar uw werk of te gebruik als dagelijkse handtas. Als u meer wilt weten over de Berba damestassen, kunt u HIER klikken voor meer informatie en een overzicht van het assortiment.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Berba damestassen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Product added to wishlist