Pick & Pack kindertasje

Kofferonline verkoopt nog veel meer dan alleen koffers en andere reisverwante producten, zoals bijvoorbeeld kindertassen. We verkopen kindertassen van verschillende merken zoals o.a. Lief, Zebra, Blond Amsterdam, Nickelson, Sammies Samsonite en Pick & Pack! Het merk Pick & Pack is een merk die kindertasjes maakt voor zowel jongens als meiden. De tassen hebben een vrolijk een speelse uitstraling en zijn functioneel.

Het Pick & Pack kindertasje is verkrijgbaar in verschillende modellen, formaten, kleuren en prints zoals dieren prints, monsters, traktors en ga zo maar door! Naast de Pick & Pack kindertasjes verkoopt Kofferonline ook trolleys en toillettasjes van het merk. Als u meer wilt weten over het Pick & Pack kindertasje, kunt u hier klikken voor meer informatie en een overzicht van het assortiment!

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over het Pick & Pack kindertasje, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist