Harde koffer Travelite

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe koffer dan is het goed om na te denken over het materiaal wat u graag wilt, wilt u een harde of een zachte koffer? Het voordeel van een harde koffer is dat die meer duurzaam is en beter uw bagage beschermd, maar het voordeel van een zachte koffer is de flexibiliteit en het gewicht. Toch zijn de harde koffers tegenwoordig gemaakt van bepaalde materialen die ook zeer licht zijn! Kofferonline heeft verschillende harde koffers in haar assortiment van diverse merken zoals o.a. Travelite! 

De harde koffer van Travelite is verkrijgbaar in verschillende formaten, modellen, materialen en prijsklassen. U heeft bijvoorbeeld al een harde koffer van Travelite in uw bezit vanaf €39,95 (de Travelite Vector handbagage koffer). Mooie prijzen voor een goede kwaliteit koffer. Travelite biedt zowel koffers aan met een standaard design, maar ook met opvallende designs zoals bijvoorbeeld de harde koffers uit de Safari serie. Als u nieuwsgierig bent geworden kunt u HIER klikken voor meer informatie en een overzicht van het gehele assortiment.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de harde koffer Travelite, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist