Rugzakken

Kofferonline heeft een groot assortiment aan rugzakken in verschillende modellen en formaten zoals: casual rugzakken, laptop rugzakken, kinder rugzakken, outdoor rugzakken en schooltassen. Deze hebben ieder eigen kenmerken en zijn verkrijgbaar van vele topmerken. Bijvoorbeeld: O'Neill, Eastpak, Ogio, Samsonite, Zebra, Nordic Tracks, Lief, Case Logic en nog vele anderen.

De rugzakken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en prijsklassen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een rugzak voor naar school? Dan zijn de Eastpak tassen misschien geschikt voor u. Als u op zoek bent naar een wat sportievere tas, dan is O'Neill een goede keuze. In ons assortiment is er voor iedereen een favoriet te vinden.

Wij blijven vernieuwen en zijn op de hoogte van de laatste trends.Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. M.H.
Rugzakken

Product added to wishlist