American tourister laptoprugzak

Wanneer u vaak een laptoprugzak mee moet nemen naar u werk of school dan is een laptoprugzak misschien een goede oplossing. Door het gewatteerde binnenvak is de laptop goed beschermd en doordat u hem op uw rug draagt zorgt dit voor minder belasting. American tourister heeft 1 laptoprugzak in haar assortiment, namelijk de American tourister business 3 laptoprugzak, deze rugzak is geschikt voor een laptop t/m 15.6 inch en heeft een zwarte kleur! 

Hij komt uit de business 3 collectie die gemaakt is van een duurzaam materiaal, 600 denier polyester, waardoor uw laptoprugzak zeer geschikt is voor veelvuldig gebruik en licht van gewicht is. De tas heeft een functionele indeling en is voorzien van diverse afsluitbare vakken. De gewatteerde schouderbanden dragen bij aan een goed draagcomfort. Als u meer wilt weten over deze American tourister laptoprugzak, kunt u HIER klikken voor meer informatie!

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de American tourister laptoprugzakkunt u vrijblijvend met ons contact opnemen via e-mail en telefoon.

 

Product added to wishlist