Verage koffer licht

Het merk Verage verkoopt kwaliteitsproducten met een strakke uitstraling. Het assortiment van Verage bestaat uit verschillende series zoals o.a. De Verage koffer licht die uit de Ultra light serie komt! Zoals de naam het al zegt is deze koffer ultra-licht en ideaal om mee te nemen op reis! Door het lichte gewicht wordt reizen een stuk comfortabeler. De Verage koffer licht is verkrijgbaar in een handbagage formaat van 56 cm.

De koffer voldoet aan diverse eisen, hij beschikt over 2 soepele wielen, diverse (afsluitbare) vakken, sterk materiaal en zeer licht van gewicht. De lichte koffer van Verage is verkrijgbaar in het fuchsia en u heeft er al een voor €49,95! U ontvangt 2 jaar garantie op de koffer. Als u meer wilt weten over de Verage koffer licht kunt u HIER klikken voor meer informatie. 

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Verage koffer licht kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist