Verage reiskoffers

Bent u op zoek naar een geschikte reiskoffer? Dan bent u bij Kofferonline aan het juiste adres! Kofferonline verkoopt reiskoffers van diverse merken zoals o.a. Jetstream, Decent, Samsonite, Travelite, Ellehammer en Verage. De Verage reiskoffers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, formaten en prijsklassen! De koffers van Verage zijn van zeer goede kwaliteit en zijn veelal gemaakt van Nylon.

De koffers zijn zowel individueel verkrijgbaar als in 3-delige koffersets. De koffersets bestaan uit 3 verschillende formaten koffers die ideaal zijn voor het gehele gezin! De koffersets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals o.a. rood, blauw en donkerblauw. Als u meer wilt weten over de Verage reiskoffers, kunt u HIER klikken voor meer informatie en een overzicht van het gehele assortiment.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Verage handbagage 1.6 kg, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist