Reiskoffer Verage

De reiskoffer van Verage is van zeer goede kwaliteit en de reiskoffers hebben een strak en sportief design. De koffers zijn gemaakt van Nylon en hierdoor zeer sterk en zeer geschikt voor veelvuldig gebruik. De reiskoffers van Verage zijn zowel individueel verkrijgbaar als in koffersets. Daarnaast verkoopt Verage ook andere producten zoals bijvoorbeeld laptoptassen. 

De reiskoffer van Verage is voorzien van een kwalitatief trolley systeem die u in en uit kan schuiven. Daarnaast heeft de koffer een functionele indeling en beschikt over diverse (afsluitbare) vakken. De koffers hebben soepele wielen en zijn comfortabel om mee te nemen op reis. De reiskoffer van Verage is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als u meer wilt weten over de Reiskoffer van Verage, kunt u HIER klikken voor meer informatie over de producten.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Verage handbagage 1.6 kg, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist