Verage laptoptrolley

Het merk Verage verkoopt niet alleen reiskoffers, maar ook andere producten zoals o.a. laptoptrolleys. De laptoptrolleys zijn verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, beidde beschikken over een gewatteerd laptopvak waar u uw laptop in kan beschermen. Daarnaast is er nog genoeg ruimte over voor andere dingen zoals a4 documenten en eventueel kleding. De Verage laptoptrolley is alleen verkrijgbaar in het zwart!

De trolley heeft een functionele indeling, soepele wielen en een kwalitatief goed trolleysysteem. De laptoptrolley kan worden afgesloten met een sleutelslot, waar u zelf de code kan kiezen. Op deze manier zijn uw spullen veilig opgeborgen. U ontvangt 3 jaar garantie op beidde laptoptrolleys van Verage. Als u meer wilt weten over de laptoptrolley van Verage, kunt u hier klikken voor meer informatie en een overzicht van het gehele assortiment.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Verage laptoptrolley, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist