Zebra

Kofferonline verkoopt veel meer dan alleen koffers in haar webshop, we verkopen ook o.a. laptoptassen, sporttassen, reistassen en kindertassen in ons assortiment! De kindertassen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren, van verschillende topmerken zoals o.a. Zebra! Het merk Zebra staat bekend om haar eigentijdse ontwerpen die hippe designs hebben. Zebra verkoopt diverse verschillende modellen in haar webshop, zowel schoudertassen als handtassen en shoppers!

Alle tassen zijn voorzien van de vrolijke en eigentijdse prints in combinatie met bloemen, hartjes, delfstblauw, streepjes of ankers. De zebra tassen zijn zowel geschikt voor kinderen als hun moeders, het merk heeft namelijk ook een aantal modellen voor de wat oudere dames. Op alle Zebra tassen ontvangt u een garantie van maar liefst 1 jaar! Als u meer wilt weten over de Zebra producten kunt u hier klikken voor een overzicht van het gehele assortiment!

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Zebra producten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist