Pick & Pack

Pick & Pack is een merk met kwalitatief hoogwaardige stof. De producten van Pick & Pack zijn voorzien van stevige handvatten en gevoerde schouderbanden. Dit zorgt voor een ergonomisch draagcomfort voor de allerkleinste. Het Pick & Pack logo is reflecterend en biedt extra veiligheid in het verkeer. Deze zijn ook voorzien van een label waar u persoonlijke gegevens kan noteren. Zeker handig voor op school of de peuterspeelzaal.

Verschillende modellen en afmetingen zorgen voor diverse opberg mogelijkheden. In het assortiment kunt u rugzakken, trolleys en toilettassen vinden. Zo zijn de rugzakken speciaal ontworpen om bijvoorbeeld een drinkbeker en broodtrommel mee te nemen. Pick & Pack heeft diverse printjes in de collectie van kikkers, haaien, eenden tot panda beren. Deze waanzinnige uitstralingen maken ieder kind gelukkig.

Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Wij leveren de producten direct uit voorraad. Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau.

Product added to wishlist