Plevier leren laptoptas

Bent u op zoek naar een laptoptas van zeer goede kwaliteit? Dan is de Plevier leren laptoptas misschien iets voor u. De laptoptas van het merk Plevier is gemaakt van echt leder en hierdoor zeer duurzaam en geschikt voor veelvuldig gebruik. De laptoptassen van Plevier zijn voorzien van een robuuste maar ook klassieke uitstraling. De leren laptoptas van Plevier is verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren, formaten en prijsklassen.

De leren laptoptas van Plevier heeft een functionele indeling en biedt ruimte voor een laptop en/of tablet, A4-documenten, bureau accessoires en ga zo maar door. Het schouder hengsel is naar eigen wens te verstellen. Wanneer u een Plevier leren laptoptas aanschaft, weet u zeker dat u er lang plezier van zult hebben! Zeer geschikt voor naar het werk en/of school. Als u meer wilt weten over de leren laptoptas van Plevier kunt u op onze website meer informatie vinden over deze producten. 

Wij leveren de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travelbags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. M.S.

Plevier leren laptoptas

Product added to wishlist