Pick-Pack rugzak

Kofferonline heeft zowel voor ouderen als voor kinderen diverse artikelen in haar assortiment! Voor onze kleine reizigers verkoopt Kofferonline verschillende merken zoals o.a.Blond AmsterdamLief, Zebra,Kidzroom en Pick en Pack.
De Pick-Pack rugzak is verkrijgbaar in verschillende leuke prints zoals bijvoorbeeld pandaberen, monsters, kikkers en traktors. Deze eigentijdse designs in combinatie met de felle kleuren zorgen ervoor dat deze rugzakken een hele leuke uitstraling hebben en populair onder de kinderen zijn! 

De Pick-Pack rugzak biedt genoeg ruimte voor een lunchbox en een drinkbeker en heeft een afsluitbaar voorvak. U heeft al een Pick en Pack rugzak vanaf €27,50! Met deze stoere en leuke rugzakken zullen uw kinderen graag zelf de rugzak willen dragen. Als u meer wilt weten over de Pick-Pack rugzak, kunt u een kijkje nemen in ons assortiment! Ook kunt u de zoekfunctie in het hoofdmenu gebruik om de Pick Pack rugzak te zoeken.

Wij leveren de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. M.S.

Pick Pack rugzak

Product added to wishlist