Retour schoudertas

Zoals u misschien wel weet verkoopt Kofferonline niet alleen koffers in haar webshop maar veel meer dan dat. We verkopen naast koffers ook tassen in diverse modellen en formaten voor verschillende activiteiten, beautycases, portemonnees en ga zo maar door! Kofferonline verkoopt tassen voor diverse doelgroepen, zoals bijvoorbeeld kinderen. We hebben kinderschooltassen in verschillende modellen zoals o.a. schoudertassen!

Kofferonline verkoopt schoudertassen van verschillende merken zoals o.a. Retour! Het merk Retour verkoopt tassen voor kinderen met een sportieve en eigentijdse uitstraling. De Retour schoudertas is verkrijgbaar in verschillende formaten en modellen! Ideaal om mee te nemen naar school of naar het sporten. Met de Retour schoudertas maakt uw kind zeker weten de indruk. Door de ruime opzet en het leuke design is de Retour schoudertas zeer populair! U heeft er al een vanaf €24,95!

Wij leveren de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travelbags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. M.S.

Product added to wishlist