Koffer met TSA slot

Kofferonline biedt u vele reisproducten aan die passen bij diverse reizen. Een koffer met een TSA slot zorgt ervoor dat uw bagage veilig is tijdens het reizen. Een koffer met een TSA slot is zeker een aanrader voor het reizen naar de Verenigde Staten. Als u een koffer heeft met een normaal cijferslot dan wordt deze open gebroken en is daarna kapot. In de Verenigde Staten bezitten ze over een loper sleutel die het mogelijk maakt om een koffer met een TSA slot te openen. Daarna kan u de koffer weer normaal openen met uw eigen code.

Een koffer met een TSA slot is verkrijgbaar van verschillende kwaliteitsmerken met allemaal eigen kenmerken. Bijvoorbeeld: Samsonite, Travelite, Decent, Titan, Ellehammer en nog veel meer. Mocht er zich op uw huidige koffer geen TSA slot bevinden, dan is het mogelijk om deze los te kopen bij Kofferonline.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Koffer met TSA slot

Product added to wishlist