Afmeting handbagage

De handbagage is voor velen een belangrijke bagage. In uw handkoffer of tas zitten uw persoonlijke eigendommen en bagage die u nodig heeft voor op reis. Aan boord van het vliegtuig mag men niet meer meenemen dan 1 stuk handbagage. De afmeting van uw handbagage is bij veel vliegmaatschappijen zeer belangrijk. Wij hebben hier voor u een overzicht van alle normen per vliegmaatschappij.

Als u zelf de koffer of tas wil opmeten hebben wij diverse tips voor u. Als u gaat meten meet u dan inclusief wielen, handgreep en zijvakken. Neem de maten goed op want niets is zo vervelend dat de afmeting van uw handbagage niet klopt en uw persoonlijke eigendommen achter moeten blijven. Kijk in het handbagage koffers assortiment voor de passende afmetingen handbagage voor het vliegtuig.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.
Samsonite handbagage


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.