American Tourister handbagage koffer

Bent u op zoek naar een handbagage koffer van goede kwaliteit voor een goede prijs? Het merk American Tourister biedt  de handbagage koffer aan in diverse modellen, kleuren en prijzen. De American Tourister handbagage koffer is zeer gebruiksvriendelijk door het trolleysysteem en de 2 of 4 wielen.

Een handbagage koffer van American Tourister moet aan diverse eisen voldoen, dit noemen ze de IATA-richtlijnen. Dit zijn internationale richtlijnen waaraan handbagage moet voldoen, de richtlijnen hebben te maken met formaat en gewicht. Dit is per vliegmaatschappij verschillend.

De American Tourister handbagage koffer is verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en formaten. De meeste modellen van American Tourister basic maar er zijn ook unieke exemplaren zoals: de Houston City spinner. Wilt u meer weten over de American Tourister handbagage koffer? Bekijk dan op de website het volledige assortiment.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

American Tourister handbagage koffer


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.