Bagageslot TSA

Als u gaat reizen, wilt u zo veilig mogelijk op pad. Tegenwoordig is niet alles zo veilig meer en je moet goed op je spullen letten. Verlaat daarom nooit uw koffer als er niemand bij is die er op let. Als u uw koffer heeft weg gebracht is het raadzaam om te alle tijden op uw koffer een bagageslot te doen. Er zijn koffers die zelf een bagageslot hebben van TSA. Zorg dat helemaal niemand erbij kan behalve u zelf. 

Als u naar America reist, dan is het een ander verhaal. Als de inspectie uw koffer wilt openen is het handig om een TSA bagageslot te hebben. Andere sloten moet de inspectie open breken en voor een TSA bagageslot hebben ze een loper. Nadat de inspectie met de loper uw TSA bagageslot geopend heeft is het daarna weer te openen met uw eigen code. TSA staat voor Transportation Security Administration. De sloten zijn zelfs in verschillende kleuren te bestellen.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.
Bagageslot TSA


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.