Berba trendy tassen

Het merk Berba maakt hoogwaardige kwaliteits producten van echt leder, zoals o.a. echt lederen portemonnees in diverse modellen en formaten en de Berba trendy tassen. Berba heeft een groot assortiment aan kwalitatief goede tassen met een klassieke en toch moderne uitstraling. De tassen zijn van sterk materiaal en daarom zeer geschikt voor veelvuldig gebruik. De Berba trendy tassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, formaten, kleuren en prijsklassen! U heeft al een Berba tas vanaf €99,00.

De Berba trendy tassen zijn functioneel ingedeeld en zijn voorzien van diverse (afsluitbare)vakken waar u uw kleine accesoires en sleutels in op kan bergen. Daarnaast zijn sommige tassen zelfs groot genoeg voor een eventuele laptop of een tablet. U ontvangt 1 jaar garantie op alle Berba trendy tassen. Als u meer wilt weten over het merk Berba of haar assortiment, kunt u HIER klikken voor meer informatie.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Berba trendy tassen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.