Businesstrolley Samsonite

De zakelijke reiziger moet vaak veel bagage meenemen, een laptop, documenten, kleding en alle andere benodigdheden voor op reis. Hier is een goede oplossing voor gevonden, de businesstrolley van Samsonite. Een Businesstrolley van Samsonite biedt genoeg ruimte voor een laptop t/m 16.4 inch. Daarnaast hoeft u de tas niet te dragen, maar door het trolley systeem kunt u hem eenvoudig voort trekken.

De Businesstrolley van Samsonite heeft een luxueuze en stijlvolle uitstraling. Van binnen is de trolley functioneel ingedeeld en voorzien van diverse vakken met ritssluiting. Wilt u meer weten over de Businesstrolley van Samsonite? Bekijk dan ons assortiment voor alle informatie en kies uw favoriet.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Businesstrolley Samsonite


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.