Cabine koffer

In de cabine van het vliegtuig is er plaats voor het opbergen van bagage. Als u kiest om een koffer mee te nemen in de cabine van het vliegtuig, is het verstandig om te weten met welke maatschappij u vliegt. Elke vliegmaatschappij hanteert verschillende regels betreft de afmetingen, aantal en gewicht.

Wij hebben voor u een overzicht met de normen voor een cabine koffer van uw gekozen vliegmaatschappij. Bij Kofferonline vindt u een passende cabine koffer die voldoet aan de gestelde eisen. U vindt een cabine koffer van verschillende merken zoals: Decent, Travelite, Samsonite, American Tourister, Titan en nog vele anderen. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in diverse afmetingen, modellen, kleuren en materialen.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Cabine koffer


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.