Camel Active Hunter reistas

Het merk Camel Active staat bekend als een sportief en avontuurlijk merk, de collectie bestaat vooral uit duurzame en stoere tassen, portemonnees en riemen. De gehele collectie van Camel Active spreekt vooral de avontuurlijke reiziger aan. Neem bijvoorbeeld de Camel Active Hunter reistas.

De Camel Active Hunter reistas collectie bestaat uit diverse modellen, kleuren en prijsklassen. De Camel Active Hunter reistas is gemaakt van Canvas en zijn voorzien van verschillende binnenvakken. Ze zijn zeer functioneel ingedeeld en zijn voorzien van een verstelbare schouderbanden voor het beste draagcomfort. Daarnaast ontvangt u maar liefst 2 jaar fabrieksgarantie op een Camel Active Hunter reistas.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.
Camel Active Hunter reistas


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.