Camel Active Journey a4 schoudertas

Bent u een avontuurlijk en sportief type en bent u op zoek naar een nieuwe schoudertas? Dan is de Camel Active Journey a4 schoudertas misschien geschikt voor u. Het merk Camel Active staat bekend om haar robuuste en sportieve modellen die van alle gemakken zijn voorzien.

De Camel Active Journey a4 schoudertas is een schoudertas model die is voorzien van het a4 formaat, hierdoor is de tas zeer geschikt om mee te nemen als bijvoorbeeld school of werk tas. De Camel Active Journey a4 schoudertas heeft een ruime inhoud en is voorzien van diverse (afsluitbare) vakken. De Journey serie is een duurzame serie die voorzien van is van kwalitatief zeer goed materiaal. U heeft al een Camel Active Journey a4 schoudertas vanaf €59,95! Daarnaast ontvangt u maar liefst 2 jaar garantie.

Wij bezorgen de producten direct uit onze voorraad. Alle bagage online en travelbags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. M.S.

Camel Active Journey a4 schoudertas


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.