Converse laptoptas

Bent u op zoek naar een laptoptas? Kofferonline heeft laptoptassen van diverse topmerken in het assortiment van: Plevier, Verage, Samsonite en Converse! De laptoptas van Converse is verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en formaten. Wanneer u kiest voor een Converse laptoptas profiteert u van een verstelbare schouderband wat zorgt voor het beste draagcomfort.

De Converse laptoptas heeft een jonge, frisse en sportieve uitstraling! De tassen zijn te herkennen aan het Converse logo en maken een leuke indruk! De laptoptas van Converse heeft genoeg ruimte voor een laptop, en heeft daarnaast ook plaats voor bijvoorbeeld A-4 documenten, accessoires, schoolboeken en andere bagage. Wilt u meer weten over de Converse producten? Bekijk dan onze website voor alle informatie.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. M.H.
Converse laptoptas


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.