Dakine tassen Grom

Het merk Dakine verkoopt via Kofferonline een groot assortiment aan (reis)tassen, het assortiment is onderverdeeld in verschillende series die allemaal een bepaald kenmerk hebben. Zoals bijvoorbeeld de Dakine tassen uit de Grom serie! Het formaat van de Dakine tassen uit de Grom serie zijn kenmerkend voor dit model, de tassen zijn klein van formaat en hebben een inhoud van 13 liter! Daardoor is de Dakine Grom tas ook zeer geschikt voor kinderen

Door het formaat van de Dakine Grom tassen is dit model handig om mee te nemen en zeer geschikt wanneer u een kwalitatief goede rugzak mee wilt nemen maar niet te veel bagage mee kan/wil nemen. De tassen uit de Dakine Grom serie zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en designs. U ontvangt 2 jaar garantie op deze rugzak!

Wij leveren de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travelbags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. M.S.

Dakine tassen Grom


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.